2015-10-04

Höstens resa till GeKås, Ullared!

Igår vid halv sex-tiden satte svärmor Ingalill, Mathilda, Elvira och jag oss i bilen och styrde kosan mot Ullared! Här äter vi frukost efter drygt en timmes resa. Sedan brände vi hela vägen ner och var framme strax före halv tio.


Det obligatoriska på-väg-in-kortet! Elvira var med för första gången på en sådan här endagsutflykt med enbart shopping, hon har varit på Ullared flera gånger men då mer som en semesterutflykt, med övernattning.


Och shoppade gjorde hon, hon får snart svart bälte i shopping!


Vi åt lunch i kafeterian, jag åt räksmörgås, Elvira åt pannkakor. 59 kr för mat och dryck åt oss båda. När vi fikade på eftermiddagen kostade fikat 63, så det var billigare att äta än att fika!


Ressällskapet och utsikten.


Vanligtvis brukar Håkan vara med när vi gör vår inköpsresa på hösten. Då brukar vi ha varsin kundvagn, nu hade jag en. Den blev full. Ännu fullare än såhär!


Nöjda Ullareds-besökare!


Allt fick plats i bagaget! Vi har en bra bil!


Vi åkte hemåt vid 16-tiden och stannade bara för kvällsmat på Mc Donalds. Vacker himmel!

 
När vi kom hem var det en liten kille som ville ha en kram, han hade ju inte fått någon morgonkram. Sedan var han mest intresserad av vad jag hade köpt åt honom!
 
Vi hade som vanligt en mycket trevlig dag, fick med oss massor med roligt hem och är nu ett antal tusenlappar fattigare!

1 kommentar: